Γραμματειακή Υποστήριξη
Ζωή Β. Μπάβα


Η Ζωή Β. Μπάβα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1978. Σπούδασε "Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής". 
Στο παρελθόν εργάσθηκε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε ιδιωτική εταιρεία, ως δημοσιογράφος σε οικονομική εφημερίδα και ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης σε ιδιωτικό ιατρείο. 
Από το 2010 ανέλαβε την γραμματειακή υποστήριξη του ιατρείου και της ομάδας μας.

Κωνσταντίνα Κ. Παπαζαφειρίου


Η Κωνσταντίνα Κ. Παπαζαφειρίου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1984. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών MSc in RENEWABLE ENERGY: TECHNOLOGY AND SUSTAINABILITY και MSc in ENVIRONMENTAL MANAGEMENT από το University of Reading της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο παρελθόν εργάσθηκε ως Φυσικός (διδασκαλία σε μαθητές και βοηθός καθηγητή) και ως υπάλληλος γραφείου.

Εντάχθηκε στην ομάδα γραμματειακής υποστήριξης του ιατρείου μας τον Φεβρουάριο του 2018.

Χαρά Γ. Τριανταφύλλου


Η Χαρά Γ. Τριανταφύλλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Είναι πτυχιούχος του τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Είναι πιστοποιημένη εσωτερική επιθεωρήτρια του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 και κάτοχος του Executive Diploma in Leadership and Human Resources Management. Στο παρελθόν εργάστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο (Γραμματεία Νοσηλευτικού Ορόφου και Τμήμα Προμηθειών) και στην Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής EMBRYOLAB (Υπεύθυνη Ποιότητας και Ανθρώπινου Δυναμικού).

Από τον Φεβρουάριο του 2018 εντάχθηκε στην ομάδα μας ως Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης   του Κέντρου Μαστού στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.     

 
 
  Αρχική Συχνές Ερωτήσεις
  Ποιοι είμαστε Νέα - Άρθρα
  Ιατρείο Links
  Υπηρεσίες Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis