Συνεργάτες
Τριαντάφυλλος Απ. Λιάππης
Ειδικός Χειρουργός Μαστού, MD

Ο Τριαντάφυλλος Απ. Λιάππης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003, όπου εισήχθη μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις. Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» και τον Ιανουάριο 2013 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας. 

Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (2011). 

Έχει ενταχθεί στην ομάδα μας από τον Δεκέμβριο του 2012 και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές της. Διαθέτει εξαιρετική εμπειρία στον προληπτικό έλεγχο ασυμπτωματικών γυναικών, στην διαχείριση ογκολογικών περιπτώσεων και στην χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων του μαστού.

Κάθε Παρασκευή, προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο καταγωγής του, στην Καρδίτσα, στο ιδιωτικό του ιατρείο (τηλ. 24410.75166).

Οδυσσέας Π. Ουρουμίδης
Ειδικός Χειρουργός, MD

Ο Οδυσσέας Π. Ουρουμίδης, γεννήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας το 1977. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της πόλης Τβερ της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 1999.  Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική στην Β' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του  Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και τον Σεπτέμβριο 2013 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας. 

Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα καθώς και στην εκπόνηση, δημοσίευση και παρουσίαση πολλών επιστημονικών εργασιών. Από τον Μάρτιο 2010 είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Χειρουργική Μαστού και εντάχθηκε στην ομάδα μας από τον Ιούλιο 2014.

Μας άφησε πρόωρα στις 3/2/2018. Θα είναι πάντα μαζί μας.

Σταύρος Λ. Ιντζές
Ειδικός Χειρουργός Μαστού, MD

 Ο Σταύρος Λ. Ιντζές  γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2004. Ειδικεύθηκε στη Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, Ημαθία και στο “King George Hospital”, Barking, Havering and Redbridge University, NHS Trust Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο “King George Hospital” εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική του Μαστού. Απέκτησε τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας μετά από επιτυχία στις αντίστοιχες εξετάσεις το 2015.

 Έχει αποκτήσει πιστοποίηση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική από το Βασιλικό Κολλέγιο των Χειρουργών της Αγγλίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την πρόληψη και τη σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εργάσθηκε ως Επιμελητής Χειρουργός στο Κέντρο Μαστού Ανατολικού Λονδίνου και της περιοχής του Essex, King George Hospital από το 2010 έως το 2015.

Εκπόνησε επιστημονικές εργασίες πάνω σε χειρουργικά θέματα και ειδικά σε θέματα σχετικά με τις παθήσεις του μαστού.

Είναι μέλος του General Medical Council της Αγγλίας.

Εντάχθηκε στην ομάδα μας από τον Νοέμβριο 2015.

 
 
  Αρχική Συχνές Ερωτήσεις
  Ποιοι είμαστε Νέα - Άρθρα
  Ιατρείο Links
  Υπηρεσίες Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis