Ιωάννης Θ. Νατσιόπουλος
Ειδικός Χειρουργός Μαστού, MD, FEBS-BS

Ο Ιωάννης Θ. Νατσιόπουλος, γεννήθηκε το 1966 στα Γρεβενά. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990. Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ Α.Ν.Θ., Γ.Π.Ν.Θ. "Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ") και το 1999 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας.

Μετά την απόκτηση της Χειρουργικής Ειδικότητας, εργάσθηκε ως fellow και εξειδικεύθηκε στην Χειρουργική Μαστού και στην Ογκοπλαστική Χειρουργική σε εξειδικευμένα κέντρα στην Γερμανία (Interdisciplinary Breast Center, City Hospital Duesseldorf) και στην Ιταλία (Fondazione Salvatore Maugeri, Pavia).

Εργάσθηκε ως επιμελητής χειρουργός ΕΣΥ στο Γ.Ν.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ από το 2001 έως το 2006 και ως Χειρουργός Μαστού στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ" από το 2006 έως το 2008. Από το 2008 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και χειρουργεί στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο.

Συμμετείχε σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Εκπόνησε, δημοσίευσε και παρουσίασε πολλές επιστημονικές εργασίες σχετικές με την ογκολογία και την χειρουργική του μαστού.

Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) και της European Society of Breast Cancer Specialists (EUSOMA).

Έχει αποκτήσει, μετά από εξετάσεις, την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση στην Χειρουργική Μαστού από το European Board of Surgery Qualification.


 

Συνεργάτες
Τριαντάφυλλος Απ. Λιάππης
Ειδικός Χειρουργός Μαστού, MD

Ο Τριαντάφυλλος Απ. Λιάππης γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003, όπου εισήχθη μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις. Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» και τον Ιανουάριο 2013 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας. 

Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (2011). 

Έχει ενταχθεί στην ομάδα μας από τον Δεκέμβριο του 2012 και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές της. Διαθέτει εξαιρετική εμπειρία στον προληπτικό έλεγχο ασυμπτωματικών γυναικών, στην διαχείριση ογκολογικών περιπτώσεων και στην χειρουργική αντιμετώπιση των προβλημάτων του μαστού.

Κάθε Παρασκευή, προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο καταγωγής του, στην Καρδίτσα, στο ιδιωτικό του ιατρείο (τηλ. 24410.75166).

Οδυσσέας Π. Ουρουμίδης
Ειδικός Χειρουργός, MD

Ο Οδυσσέας Π. Ουρουμίδης, γεννήθηκε στην Τιφλίδα της Γεωργίας το 1977. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή της πόλης Τβερ της Ρωσικής Ομοσπονδίας το 1999.  Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική στην Β' Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του  Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και τον Σεπτέμβριο 2013 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας. 

Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα καθώς και στην εκπόνηση, δημοσίευση και παρουσίαση πολλών επιστημονικών εργασιών. Από τον Μάρτιο 2010 είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Χειρουργική Μαστού και εντάχθηκε στην ομάδα μας από τον Ιούλιο 2014.

Μας άφησε πρόωρα στις 3/2/2018. Θα είναι πάντα μαζί μας.

Σταύρος Λ. Ιντζές
Ειδικός Χειρουργός Μαστού, MD

 Ο Σταύρος Λ. Ιντζές  γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2004. Ειδικεύθηκε στη Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας, Ημαθία και στο “King George Hospital”, Barking, Havering and Redbridge University, NHS Trust Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο “King George Hospital” εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική του Μαστού. Απέκτησε τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας μετά από επιτυχία στις αντίστοιχες εξετάσεις το 2015.

 Έχει αποκτήσει πιστοποίηση στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική από το Βασιλικό Κολλέγιο των Χειρουργών της Αγγλίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την πρόληψη και τη σύγχρονη αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εργάσθηκε ως Επιμελητής Χειρουργός στο Κέντρο Μαστού Ανατολικού Λονδίνου και της περιοχής του Essex, King George Hospital από το 2010 έως το 2015.

Εκπόνησε επιστημονικές εργασίες πάνω σε χειρουργικά θέματα και ειδικά σε θέματα σχετικά με τις παθήσεις του μαστού.

Είναι μέλος του General Medical Council της Αγγλίας.

Εντάχθηκε στην ομάδα μας από τον Νοέμβριο 2015.

Αθανάσιος Γ. Κοκολάκης
Ειδικός Χειρουργός, MD, PhD

Ο Αθανάσιος Γ. Κοκολάκης γεννήθηκε το 1985 στην Κοζάνη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2009, όπου εισήχθη μετά από Πανελλαδικές εξετάσεις. Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κοζάνης  «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»  και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» (Α’ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική). Τον Ιούνιο 2020 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας.

Το 2014 ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά μαθήματα καθώς και σε διεθνείς κλινικές μελέτες. Έχει διατελέσει ως εκπαιδευτής προπτυχιακών φοιτητών της Α’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν.Θ. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ».

Έχει ενταχθεί στο ιατρικό δυναμικό μας από τον Δεκέμβριο του 2019. Συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές της ομάδας μας (ιατρείο προληπτικού ελέγχου, διαχείριση ογκολογικών περιστατικών, παρακολούθηση ογκολογικών ασθενών, χειρουργικές επεμβάσεις).

Αναστασία Γ. Εκμεκτζόγλου
Ειδικός Χειρουργός, MD

Η Αναστασία Γ. Εκμεκτζόγλου γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2014. Ειδικεύθηκε στην Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» (Β’ Χειρουργική Κλινική) και τον Οκτώβριο 2021 απέκτησε, μετά από επιτυχείς εξετάσεις, τον τίτλο της Χειρουργικής Ειδικότητας.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Χειρουργική θυρεοειδούς και παραθυρεοειδών αδένων».

Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια.

Εντάχθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο 2022 και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές της (ιατρείο προληπτικού ελέγχου, διαχείριση ογκολογικών περιστατικών, χειρουργικές επεμβάσεις, μετεγχειρητική παρακολούθηση ασθενών).

Γλυκερία Σαμολαδά
Βιολόγος MSc, EuR Σύμβουλος Γενετικής

Η Γλυκερία Σαμολαδά, είναι Βιολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην Μοριακή Κυτταρογενετική και ειδίκευση στην Γενετική Συμβουλευτική.

Η διαχείριση γενετικών εξετάσεων και πληροφοριών που αφορούν κληρονομούμενες διαταραχές και νόσους όπως ο καρκίνος και η συμβουλευτική ανάλογων περιστατικών και οικογενειών αποτελεί σημαντικό τομέα δραστηριότητας. Έχει εμπειρία στις κληρονομούμενες ασθένειες και τις ειδικές χρωμοσωμικές αναδιατάξεις που μπορεί να επηρεάζουν την γονιμότητα, καθώς και στην συμβουλευτική της Προεμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης και του Προγεννητικού Ελέγχου.

Με συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια, εκπαιδευτικά σεμινάρια, εργασίες και δημοσιεύσεις παρακολουθεί τις εξελίξεις της Γενετικής και διευρύνει τις ειδικές γνώσεις και τα ενδιαφέροντα στο χώρο της Γενετικής Συμβουλευτικής.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ιατρικών Γενετιστών Ελλάδος (ΣΙΓΕ), του European Society of Human Genetics και έχει αποκτήσει την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση στην Γενετική Συμβουλευτική από το European Board of Medical Genetics ως EurGenetic Counsellor.


 

Γραμματειακή Υποστήριξη
Ζωή Β. Μπάβα
Υπεύθυνη Γραμματείας - Εξυπηρέτησης Ασθενών

Η Ζωή Β. Μπάβα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1978. Σπούδασε "Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής".

Στο παρελθόν εργάσθηκε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε ιδιωτική εταιρεία, ως δημοσιογράφος σε οικονομική εφημερίδα και ως υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης σε ιδιωτικό ιατρείο.

Από το 2010 ανέλαβε την οργάνωση της γραμματειακής υποστήριξης και της εξυπηρέτησης ασθενών του ιατρείου και της ομάδας μας.

Κωνσταντίνα Κ. Παπαζαφειρίου
Γραμματειακή Υποστήριξη - Εξυπηρέτηση Ασθενών

Η Κωνσταντίνα Κ. Παπαζαφειρίου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1984. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών MSc in RENEWABLE ENERGY: TECHNOLOGY AND SUSTAINABILITY και MSc in ENVIRONMENTAL MANAGEMENT από το University of Reading της Μεγάλης Βρετανίας.

Στο παρελθόν εργάσθηκε ως Φυσικός (διδασκαλία σε μαθητές και βοηθός καθηγητή) και ως υπάλληλος γραφείου.

Εντάχθηκε στην ομάδα γραμματειακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης ασθενών του ιατρείου μας τον Φεβρουάριο του 2018.

Ερμιόνη Σ. Ταμαράκη
Γραμματειακή Υποστήριξη - Εξυπηρέτηση Ασθενών

Η Ερμιόνη Σ. Ταμαράκη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1991. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Στο παρελθόν εργάσθηκε ως υπάλληλος στο Τμήμα Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης πελατών ιδιωτικών εταιρειών.

Εντάχθηκε στην ομάδα γραμματειακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης ασθενών του ιατρείου μας τον Μάρτιο του 2022.

 
 
  Αρχική Συχνές Ερωτήσεις
  Ποιοι είμαστε Νέα - Άρθρα
  Ιατρείο Links
  Υπηρεσίες Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis