Ιατρείο

Το ιατρείο λειτουργεί με προγραμματισμένα ραντεβού.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε τον τακτικό προληπτικό σας έλεγχο, παρακαλούμε προγραμματίστε έγκαιρα την επίσκεψή σας. Αν βρίσκεστε σε τακτική παρακολούθηση , προτιμήστε κατά την επίσκεψή σας να προγραμματίσετε και το επόμενο ραντεβού σας. Κατά την πρώτη σας επίσκεψη έχετε μαζί σας τις πρόσφατες αλλά και προηγούμενες απεικονιστικές σας εξετάσεις (μαστογραφία, υπερηχογράφημα κλπ), καθώς και προηγούμενες εξετάσεις σχετικές με το μαστολογικό σας ιστορικό (ιστολογικές από προηγούμενες επεμβάσεις ή βιοψίες, κυτταρολογικές κλπ).

Ασθενείς με επείγον πρόβλημα εξετάζονται άμεσα και κατά προτεραιότητα, πέρα από την συνηθισμένη ροή των ραντεβού. Τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι:
  • Κακοήθεια διαγνωσμένη με βιοψία
  • Ύποπτο εύρημα στην απεικόνιση (μαστογραφία ή υπερηχογράφημα)
  • Αυτοψηλάφηση όγκου
  • Οξεία φλεγμονή του μαστού (μαστίτιδα)
  • Αιματηρό έκκριμα από την θηλή
Αν αντιμετωπίζετε κάποιο επείγον πρόβλημα, παρακαλούμε ενημερώστε την γραμματεία για να φροντίσει, μετά από συνεννόηση με τον γιατρό, για την άμεση επίσκεψή σας.

Αν σας απασχολούν ερωτήματα σχετικά με το πρόβλημά σας, σημειώστε τα πριν την επίσκεψη στο ιατρείο. Έτσι δεν θα τα ξεχάσετε και θα τα υποβάλλετε στον γιατρό σας.

Λόγω του μεγάλου όγκου ασθενών καθώς και του μεγάλου αριθμού περιστατικών άμεσης προτεραιότητας, μερικές φορές ταλαιπωρείστε με αναμονή κατά την επίσκεψή σας. Ζητούμε την κατανόησή σας και προσπαθούμε συνεχώς να λύνουμε παρόμοια προβλήματα.


Ωράριο λειτουργίας ιατρείου
Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη: 5.00 μμ - 9.00 μμ
Πέμπτη: 11.00 πμ - 5.00 μμ
Παρασκευή: 5.00 μμ - 9.00 μμ (Μόνο γραμματεία)
 
 
 
 
 
  Αρχική Συχνές Ερωτήσεις
  Ποιοι είμαστε Νέα - Άρθρα
  Ιατρείο Links
  Υπηρεσίες Επικοινωνία
Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis